Qui a Modena tutto parte dalla nostra terra. Dall'uva, che dopo una lenta cottura ed evaporazione si concentra diventando mosto cotto. Il mosto e l'aceto di vino, che con tempo e costanza diventano aceto balsamico denso. Ci piace pensare che il nostro Aceto Balsamico venga direttamente dalla nostra storia, un lascito di generazioni. Selezioniamo con cura da sempre le materie prime, a partire da i vitigni della nostra Emilia: Lambrusco, Trebbiano, Sangiovese, Fortana, Montuni, Ancellotta e Albana. Questo per dare vita all'ingrediente principe dell'aceto Bellei: il mosto cotto. Here in Modena, everything takes its beginning from our earth. Our grapes, of course, which a long, slow cooking and evaporation concentrate into cooked must. That must and wine vinegar, again with even more time and patience, become dense Aceto Balsamico. It is a source of pleasure to us that our Aceto Balsamico springs directly from our history here, literally a heritage passed down by generations. We always use meticulous care in selecting our raw ingredients, starting with the native grapes of our Emilia region: Lambrusco, Trebbiano, Sangiovese, Fortana, Montuni, Ancellotta, and Albana. These grapes, in turn, give us the main ingredient of our Bellei Aceto Balsamico: cooked must. #AcetaiaBellei #AcetoBellei #AcetoBalsamicoIGP #AcetoBalsamicoDiModena #DiscoverModena #CittàDiModena #ModenaFood